Stratil sa 17-ročný Steven a dvaapolročná Natália

15.06.2011 Celý región

Foto: SITA
BRATISLAVA 15. júna (WEBNOVINY) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 17-ročnom Stevenovi Borčovi z Prievidze. Mladík sa v pondelok 13. júna vybral do školy, kam však nedošiel. Doteraz sa nevrátil domov, nikomu sa neozval a nie je známe miesto, kde sa zdržuje.

Steven Borč meria 175 centimetrov, je štíhlej postavy a má nakrátko ostrihané svetlohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené trojštvrťové rifľové nohavice modrej farby, pásikovú košeľu s krátkym rukávom, obuté mal biele tenisky a so sebou športový ruksak čiernej farby.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližšom policajnom útvare, alebo na bezplatnej policajnej linke 158.

Agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.


Polícia hľadá dvaapolročnú Izabel Natáliu

Polícia pátra po nezvestnej dvaapolročnej Izabel Natálii Lamošovej z Novej Vsi nad Žitavou. Dievčatko je nezvestné od 6. júla 2010, keď ho o 7:00 na autobusovej stanici v Trenčíne dala matka jeho otcovi. Otec dieťaťa sa pri tomto stretnutí s matkou dohodol, že dcéru vráti o dva týždne. V tom čase malo dieťa 18 mesiacov. Otec s dievčatkom nastúpil do autobusu smerom na Prahu a odvtedy sa matke dieťaťa neozval. Dieťa zveril do starostlivosti matky Okresný súd v Trenčíne v septembri 2010.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, dievčatko má hnedé vlasy a hnedé oči. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli polícii pri pátraní po dievčatku, môže verejnosť poskytnúť na oddelení Policajného zboru alebo na policajnom čísle 158.

Foto: SITA

 

Vyberte región